Stel cookie voorkeur in

Peuterschool & BSO

Basisschool De Schapendel werkt samen de Kindervilla Wereld. 

Peuterschool 'de Klimtoren'

Op peuterschool De Klimtoren, onderdeel van De Kindervilla Wereld, zijn alle kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom. Uw kind speelt met uitdagende materialen en uiteraard met andere kinderen. Zowel De Kindervilla Wereld als De Klimtoren staan voor kwaliteit en bieden ook kinderen met een ontwikkelingsachterstand of voorsprong volop passende activiteiten en uitdagingen aan.

Buitenschoolse opvang 'de Klimtoren'

BSO De Klimtoren is voor alle kinderen uit Noordwijk en Noordwijkerhout en Lisse in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Kinderen die op locatie Westeinde naar de BSO gaan, worden van school opgehaald met de auto, fiets of lopend door vaste leidster(s). Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige middag en er zijn dagelijks diverse activiteiten waaraan de kinderen kunnen meedoen. Zo zijn er onder andere workshops koken, natuur, techniek, sport en toneel. Aan het eind van de dag eten we gezellig samen aan een grote tafel.

Vanaf 2017 is de Klimtoren ook met BSO-activiteiten op basisschool De Schapendel gestart. In het lokaal waar 's ochtend de peuters welkom zijn, is om 14.45 uur plek voor de kinderen van de BSO 'het Spinnenwiel'.

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden voor de peuterschool of BSO, neem dan contact op met de Kindervilla.

De Kindervilla Wereld

 

Tel: 071-364 0090

Mail: info@dekindervillawereld.nl