Stel cookie voorkeur in

Team

Evelijn Sanders

Directeur

Evelijn is sinds 1998 werkzaam in het basisonderwijs. Zij is begonnen als leerkracht op een Montessorischool in Den Haag. Naast haar functie als leerkracht, is zij ook intern begeleider en bouwcoördinator geweest. Haar passie voor onderwijs heeft zij de afgelopen 20 jaar gevolgd door in alle groepen werkzaam te zijn geweest en haar bijdrage op verschillende scholen te mogen leveren op beleidsniveau. Sinds augustus 2017 is zij werkzaam als directeur op De Schapendel. Een droom die werkelijkheid is geworden. Hoe mooi is het om een enthousiast en professioneel team te mogen aansturen!  Naast haar leuke & drukke baan is zij moeder van 2 dochters, Sofie van 12 en Anna van 5. Samen met haar kinderen, hond Pip en man woont zij op Kaag eiland, waar zij een aantal keer per week op de tennisbaan is te vinden. Ook hardlopen doet zij graag...lekker het hoofd leegmaken en ruimte maken voor nieuwe ideeën!

directie.schapendel@sophiascholen.nl

Sanny van der Haak

Groep 1/2 A

Dinsdag t/m Vrijdag

svandenhaak@sophiascholen.nl

Mayke van der Valk

Groep 1/2 A & Groep 4/5

Maandag t/m Woensdag

mvandervalk@sophiascholen.nl

Stephanie van Dijk

Groep 3 - Woensdag t/m Vrijdag - Bouwwcoordinator onderbouw

Stephanie wist altijd al dat zij in het onderwijs wilde werken en doet dit dan ook al sinds 2004 met heel veel plezier. Inmiddels heeft zij alle groepen wel gezien want ze is dol op de afwisseling die de verschillende groepen bieden. Na een aantal jaren kleuters kwam er nu een plekje vrij in groep 3. Kinderen leren hoe ze moeten lezen is volgens haar misschien wel een van de leukste dingen van het basisonderwijs. Fantastisch om daar deze rol in te mogen spelen! Naast lesgeven is Stephanie ook de onderbouwcoördinator van de Schapendel.  Stephanie woont met haar vriend Klaas en hun 2 kinderen, Jet en Kees, in Hillegom.

svandijk@sophiascholen.nl

Marjon Salman

Groep 3

Maandag - Dinsdag

msalman@sophiascholen.nl

Marie-José Buur

Groep 5/6 (Woensdag) - Groep 8 ( Donderdag & Vrijdag)

Marie- José is al vele jaren werkzaam bij Sophia Scholen op verschillende scholen. Ze werkt met veel passie en plezier in het onderwijs. Ze is een ervaren juf in de bovenbouw. Ze zoekt graag met kinderen naar verschillende wegen om het plezier in leren te houden en vindt het belangrijk de nieuwsgierigheid van kinderen te blijven prikkelen. Marie-Jose is getrouwd met Eric en ze hebben samen vijf kinderen. Ze vinden het heerlijk om met elkaar uit eten te gaan. Tijdens het eten wordt dan uitgebreid van alles besproken. Verder houdt Marie-José van wandelen, fietsen en veel lachen.

mbuur@sophiascholen.nl

Djoeke Middendorp

Groep 7- Maandag t/m Vrijdag - Bouwcoordinator bovenbouw

Als klein meisje wist Djoeke al dat ze juf wilde worden. De keuze om de PABO te gaan doen was dan ook snel gemaakt. Sinds 2014 is zij nu op De Schapendel werkzaam in verschillende groepen. In de klas vindt ze het leuk om het harde werken af te wisselen met energizers. Ze is naast groepsleerkracht ook bovenbouw- en ICT-coördinator.
In haar vrije tijd doet Djoeke aan volleybal en bij een lekker windje vindt ze het leuk om te zeilen.
 

dmiddendorp@sophiascholen.nl

Mary van Schie

Groep 8

Maandag t/m Woensdag

mvanschie@sophiascholen.nl

Renee Zwetsloot-van Kan

Groep 4/5

Maandag - Donderdag - Vrijdag

rvankan@sophiascholen.nl

Marja Compier

Intern begeleider - Dinsdag t/m Vrijdag

Marja is al ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs als leerkracht op verschillende scholen,  waar zij veel ervaring heeft opgedaan in alle groepen. Vanaf 2001 is zij  gestart op de Schapendel als leerlingbegeleider,  leerkracht en vanaf 2008 ook als IB-er. 

Haar passie is alles uit het kind halen wat er in zit. Dit wil ze bereiken door het bieden van veiligheid, aansluiten bij de ontwikkeling van de individuele leerling en door te onderzoeken wat deze nodig heeft. 

Haar vrije tijd wordt gevuld met vrijwilligerswerk voor diverse verenigingen, wandelen, fietsen en sinds kort oma zijn van een tweeling.

mcompier@sophiascholen.nl

Sabine Mussert

Vakleerkracht Gym - Maandag & Donderdag

Je ziet haar niet veel op school, maar ze is er wel. 
Meest van de tijd is ze in de sporthal aan het werk, waar ze de gymlessen voor groep 3 t/m 8 verzorgd. 
Omdat ze houdt van bewegen, kinderen en plezier, vindt ze het een uitdaging om alle kinderen plezier in bewegen te laten ervaren en ze te laten bloeien en groeien.
In haar vrije tijd is ze graag buiten, in haar moestuin, prutst wat met wol en knutselspullen of speelt een spelletje. 
Samen met haar man, twee kinderen en de poezen woont ze in Noordwijk. 
 

smussert@sophiascholen.nl

Roland van Wetten

Angelique Schreuder

Groep 5/6 - Maandag - Dinsdag - Donderdag - Vrijdag

Deze juf is jaren geleden begonnen op de Montessorischool Noordwijk. Daarna heeft ze een aantal jaar gewerkt in het Speciaal Basisonderwijs. Dit jaar is ze gestart op de Schapendel in groep 5/6. Door haar flexibele inzet heeft ze ervaring in alle groepen van het basisonderwijs. In haar vrije tijd leest ze graag een boek, gaat naar de bios of geniet van de wandelingen met haar 2 honden in de duinen of langs het strand. Dineren met vrienden doet ze graag maar deze moeder van 5 kinderen  kan ook enorm genieten van de momenten waarop haar hele gezin compleet aan tafel zit. 

aschreuder@sophiascholen.nl

Jeanette Altorf

Handvaardigheid

Dinsdag

jaltorf@sophiascholen.nl