Stel cookie voorkeur in

Team

Evelijn Sanders

Directeur

Evelijn is sinds 1998 werkzaam in het basisonderwijs. Zij is begonnen als leerkracht op een Montessorischool in Den Haag. Naast haar functie als leerkracht, is zij ook intern begeleider en bouwcoördinator geweest. Haar passie voor onderwijs heeft zij de afgelopen 20 jaar gevolgd door in alle groepen werkzaam te zijn geweest en haar bijdrage op verschillende scholen te mogen leveren op beleidsniveau. Sinds augustus 2017 is zij werkzaam als directeur op De Schapendel. Een droom die werkelijkheid is geworden. Hoe mooi is het om een enthousiast en professioneel team te mogen aansturen!  Naast haar leuke & drukke baan is zij moeder van 2 dochters, Sofie van 14 en Anna van 7. Samen met haar kinderen, hond Pip en man woont zij op Kaag eiland, waar zij een aantal keer per week op de tennisbaan is te vinden. Ook hardlopen doet zij graag...lekker het hoofd leegmaken en ruimte maken voor nieuwe ideeën!

directie.schapendel@sophiascholen.nl

Sanny van den Haak

Groep 1/2 A - Maandag t/m Donderdag

Na het behalen van de opleiding tot kleuterleidster, hoofdleidster en het Pabo diploma is ze al jaren met veel plezier aan het werk in de onderbouw. In de groep houdt ze van prentenboeken voorlezen en iedere vrijdag wordt er een sprookje verteld. De klas wordt dan extra sfeervol gemaakt door de rolgordijnen te laten zakken en het licht uit te doen. Naast het knutselen houdt ze ook van het geven van spellessen in het speellokaal. De kinderen genieten dan van een zang- en tikspel. In haar vrije tijd leest Sanny regelmatig een boek, houdt van Sudoku’s maken en gaat graag op vakantie naar Noorwegen.

svandenhaak@sophiascholen.nl

Stephanie van Dijk

Groep 5 - Woensdag t/m Vrijdag - Bouwcoördinator

Stephanie wist altijd al dat zij in het onderwijs wilde werken en doet dit dan ook al sinds 2004 met heel veel plezier. Inmiddels heeft zij alle groepen wel gezien want ze is dol op de afwisseling die de verschillende groepen bieden. Na een aantal jaren kleuters kwam er nu een plekje vrij in groep 3. Kinderen leren hoe ze moeten lezen is volgens haar misschien wel een van de leukste dingen van het basisonderwijs. Fantastisch om daar deze rol in te mogen spelen! Naast lesgeven is Stephanie ook de onderbouwcoördinator van de Schapendel.  Stephanie woont met haar vriend Klaas en hun 3 kinderen, Jet, Kees en Puk in Hillegom.

svandijk@sophiascholen.nl

Marjon Salman

Groep 3/4 - Donderdag & Vrijdag

Sinds 2006 werkt Marjon met veel plezier op de Schapendel. Ze heeft  in verschillende groepen gewerkt op school en staat nu voor groep 3, waar ze zich als een vis in het water voelt. Ze geniet van het feit een bijdrage te mogen leveren aan het leerproces van kinderen en ze verder te helpen in hun ontwikkeling. Samen met haar man Raymond, hun drie dochters en trouwe viervoeter woont ze in Noordwijk. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. 
 

msalman@sophiascholen.nl

Marie-José Buur

Groep 7/8 - Woensdag t/m Vrijdag - Bouwcoördinator

Marie- José is al vele jaren werkzaam bij Sophia Scholen op verschillende scholen. Ze werkt met veel passie en plezier in het onderwijs. Ze is een ervaren juf in de bovenbouw. Ze zoekt graag met kinderen naar verschillende wegen om het plezier in leren te houden en vindt het belangrijk de nieuwsgierigheid van kinderen te blijven prikkelen. Marie-Jose is getrouwd met Eric en ze hebben samen vijf kinderen. Ze vinden het heerlijk om met elkaar uit eten te gaan. Tijdens het eten wordt dan uitgebreid van alles besproken. Verder houdt Marie-José van wandelen, fietsen en veel lachen.

mbuur@sophiascholen.nl

Mary van Schie

Groep 7/8 - Maandag & Dinsdag - Groep 1/2 - Vrijdag

Mary staat al bijna 25 jaar voor de klas en heeft in de midden en bovenbouw gewerkt. Momenteel staat zij weer voor groep 6/7. Ze heeft al vele veranderingen gezien in het onderwijs, het werk verandert, maar de kinderen niet. Kinderen blijven verrassen, intrigeren en uitdagen. De behoefte van kinderen aan veiligheid, liefde, respect en zichzelf te mogen en kunnen zijn blijft hetzelfde. Alleen dan is het mogelijk om tot ontwikkeling te komen.
Er zorg voor te dragen dat de juiste omgeving er voor het kind is om tot ontwikkeling te komen en ze een stukje te mogen begeleiden op hun weg naar volwassenheid blijft een fantastische en uitdagende baan.  
 

mvanschie@sophiascholen.nl

Renee Zwetsloot-van Kan

Met Zwangerschapsverlof! Daarna ambulante ondersteuning

Na de Pabo is Renee begonnen als gymdocent. Daarnaast liep ze voor een opleiding stage op de Schapendel. Na dat jaar is ze blijven hangen als leerkracht van groep 7. Nu heel wat jaren later heeft Renee al verschillende groepen met veel plezier lesgegeven. Op dit moment is dat aan groep 6/7. Naast haar werk is Renee dol op paardrijden en het maken van uitstapjes.  Samen met haar man Rolf en dochter Kim woont ze met veel plezier in Voorhout.
 

rvankan@sophiascholen.nl

Marja Compier

Intern begeleider - Dinsdag t/m Donderdag Vrijdag - Groep 6/7

Marja is al ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs als leerkracht op verschillende scholen,  waar zij veel ervaring heeft opgedaan in alle groepen. Vanaf 2001 is zij  gestart op de Schapendel als leerlingbegeleider,  leerkracht en vanaf 2008 ook als IB-er.  Haar passie is alles uit het kind halen wat er in zit. Dit wil ze bereiken door het bieden van veiligheid, aansluiten bij de ontwikkeling van de individuele leerling en door te onderzoeken wat deze nodig heeft. Haar vrije tijd wordt gevuld met vrijwilligerswerk voor diverse verenigingen, wandelen, fietsen en sinds kort oma zijn van een tweeling.

mcompier@sophiascholen.nl

Sabine Mussert

Vakleerkracht Gym - Maandag & Donderdag

Je ziet haar niet veel op school, maar ze is er wel. Meest van de tijd is ze in de sporthal aan het werk, waar ze de gymlessen voor groep 3 t/m 8 verzorgd. Omdat ze houdt van bewegen, kinderen en plezier, vindt ze het een uitdaging om alle kinderen plezier in bewegen te laten ervaren en ze te laten bloeien en groeien. In haar vrije tijd is ze graag buiten, in haar moestuin, prutst wat met wol en knutselspullen of speelt een spelletje. Samen met haar man, twee kinderen en de poezen woont ze in Noordwijk. 
 

smussert@sophiascholen.nl

Roland van Wetten

Conciërge - Donderdag

Angelique Schreuder

Groep 6/7 - Maandag t/m Donderdag

Deze juf is jaren geleden begonnen op de Montessorischool Noordwijk. Daarna heeft ze een aantal jaar gewerkt in het Speciaal Basisonderwijs. Door haar flexibele inzet heeft ze ervaring in alle groepen van het basisonderwijs. In haar vrije tijd leest ze graag een boek, gaat naar de bios of geniet van de wandelingen met haar 2 honden in de duinen of langs het strand. Dineren met vrienden doet ze graag maar deze moeder van 5 kinderen  kan ook enorm genieten van de momenten waarop haar hele gezin compleet aan tafel zit. 

aschreuder@sophiascholen.nl

Danielle van der Meulen

Groep 3/4 - Maandag t/m Woensdag

Dit is Daniëlle van der Meulen. Zij is 46 jaar en woont samen met haar man en 2 kinderen in Noordwijk. Wellicht heeft u haar wel eens zien rondlopen op de Schapendel. Na 24 jaar op een andere school in Noordwijk te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging. Op de Schapendel gaat zij op maandag, dinsdag en woensdag aan de slag met groep 3/4. Als leerkracht heeft Danielle al veel verschillende groepen gedraaid, maar in groep 3 en 4 heeft zij de meeste ervaring opgedaan.

dvandermeulen@sophiascholen.nl

Jeanette Altorf

Handvaardigheid

Sinds haar afstuderen aan de lerarenopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten heeft Jeanette afwisselend gewerkt in het middelbaar onderwijs en bij de naschoolse opvang. Haar passie voor het beeldende vak heeft zij altijd met veel plezier uit kunnen dragen. Naast haar baan op een middelbare school in Katwijk verzorgt zij sinds augustus 2018 de lessen beeldende vorming op de Schapendel. Het werken met kinderen van verschillende leeftijden en het samen leren en ontdekken geeft Jeanette veel energie. De trotse gezichtjes van de kleine kunstenaars die hun werk tentoonstellen zijn daarbij de kers op de taart! In haar vrije tijd zingt Jeanette in een popkoor, bezoekt ze graag theatervoorstellingen en musea en rent ze regelmatig een rondje door het duin. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Noordwijk

jaltorf@sophiascholen.nl

Marja van Duijn

Groep 5 - Maandag, Dinsdag (Woensdag)

Marja is groepsleerkracht geweest in groep 1 t/m 8 op verschillende scholen.
In 2019 is zij begonnen op de Schapendel in groep 4.
Marja vindt het fijn om kinderen op hun eigen niveau aan de leerstof mee te laten doen, zodat ieder kind plezier heeft in zijn taak. Ook vindt zij het belangrijk om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfstandige mensen.
Samen met haar man en twee dochters van 17 en 14 woont zij in Noordwijk. Het hele gezin geniet van allerlei dieren om zich heen. Vooral paarden, de hond en de kat zijn favoriet!
In haar vrije tijd vindt ze leuk om heerlijk om met de hond te wandelen, het liefst in de natuur. Of om te fietsen in de omgeving.

mvanduijn@sophiascholen.nl